Leerlingenvervoer

De leerlingen kunnen gebruik maken van het gemeenschappelijk leerlingenvervoer. Samen met B.O. school Ter Leie, VIBLO Leieland Deinze en BuBaO De Veerboot organiseren wij het Gemeenschappelijk Leerlingenvervoer BO Kern Deinze.

Momenteel halen wij op deze manier ongeveer 350 leerlingen op. De routes van de ritten worden samengesteld volgens de rechthebbende leerlingen die gebruik maken van het leerlingenvervoer.

Alle leerlingen die bij ons starten in het observatiejaar en leerlingen die de dichtstbijzijnde school van hun opleidingskeuze bezoeken, hebben recht op gratis vervoer of een gratis trein/busabonnement. De leerlingen van de kwalificatiefase (4de en 5de jaar) en de ABO-cursisten stimuleren we om het openbaar vervoer te gebruiken.

De leerlingen die met De Lijn of met de trein tot in Deinze komen, kunnen aan het station opgehaald worden door één van deze busjes. Ieder jaar, in september, kunnen de routes worden aangepast aan de nieuwe noodwendigheden. Deze routes worden bepaald door De Lijn.

Indien u vragen hebt over het schoolvervoer, dan kan u altijd telefonisch contact opnemen met onze school.